joi, 22 mai 2014

Forta de vanzare mobila: aplicatie specializata pentru vanzatori, agenti sau inspectori mobili

StarCapture Mobile - culegere de date (inclusiv OCR), completare semi-automata de formulare , oferte, contracte etc. 

Mobile Customer Enrollment - Sales Force Automation


PROFIWAY a inclus in portofoliul propriu de solutii si servicii multe dintre realizarile Star Storage SA - partenerul nostru traditional - inclusiv cele de arhivare electronica. Despre StarCapture si, in cadru mai larg, despre solutiile complete de arhivare electronica si fizice, oricand adaptabile la businessul dumneavoastra, puteti solicita informatii suplimentare de la consultantii nostri.   

Un modul al StarCapture, special conceput pentru achizitia datelor si completarea documentelor necesare intocmirii contractelor chiar la sediul clientului, utilizand dispozitivele mobile (tablete ruland Windows 8) este StarCapture Mobile sau, in titulatura adoptata de producator, Mobile Customer Enrollment 

Caracteristicile ei esentiale:
      Aplicatie specializata pentru procesul de business de captura structurata
       Ex: Semnare de contracte cu noii client (forta de vanzare mobila), colectare de date din teritoriu
      Usor de configurat de catre utilizatori de business
      Recunoastere automata de date din documente structurate (Ex: carti de identitate)
      Extrem de usor de folosit, chiar si de catre personal extern sau chiar de catre client
       Instrument perfect pentru vanzarea consultativa
      Proiectata pentru extensibilitate


Imagine afisata pe o tableta pe care ruleaza aplicatia Creditul pentru orice dezvoltata de Star Storage si despre care puteti urmari un demo aici

StarCapture permite preluarea datelor din sute de tipuri de documente de identitate (carduri de identitate, pasapoarte, permise de conducere) si ofera posibilitatea de a valida autenticitatea si de a extrage informatii rapid, in conditii de securitate maxima.

Folosind modulul StarCapture Mobile intreaga forta de vanzari poate beneficia de facilitati de nivel enterprise oferite de o solutie desktop, dar cu avantajele utilizarii la locatia clientuluiprin intermediul dispozitivelor mobile. Proiectata sa ruleze pe sistemul de operare Windows 8, solutia ofera flexibilitate si impact asupra clientului in procesul vanzarii. De exemplu, in cazul noilor clienti, aplicatia colecteaza date pe baza imaginii ocerizate de pe cartea de identitate si populeaza automat campurile libere dintr-un contract. Modulul StarCapture Mobile ruleaza independent de serverul central in timpul operatiunilor din teren dar sincronizeaza imediat datele dupa conectarea la internet, permitand fortei de vanzari sa ruleze, spre exemplu, rapoartele de vanzari de acasa.


Prelucrarea datelor din documente de identitate si SLA (Sales Force Automation)

Fie ca este vorba de deschiderea unui cont bancar nou sau de aplicarea pentru un credit de nevoi personale, folosind StarCapture este eliminata orice incercare de a frauda o companie prin intermediul prezentarii unor documente de indentitate falsificate. StarCapture poate verifica autenticitatea documentelor de identitate ale noilor clienti folosind metode de verificare a codului MRZ (Machine Readable Zone) asociat, utilizand tehnologii bazate pe ultraviolete si infrarosu pentru validarea semnelor de siguranta precum si suport RFID (Radio-Frequency Identification) pentru pasapoarte biometrice.
Tehnologia de tip OCR permite extragerea completa a tuturor informatiilor existente in actul de identitate pe care le transmite apoi, automat si transparent pentru utilizator, in sistemele de management al informatiilor, pentru prelucrare ulterioare.
StarCapture se integreaza de asemenea cu aplicatiile de back-office (ex: cod client, conturi active, produse achizitionate, numar de vizite etc.) eficientizand si accelerand astfel procesul de vanzare a produselor noi si totodata reducand semnificativ incarcarea personalului din zona de front-office.


Cateva notiuni ajutatoare:
In procesul de arhivare electronica, prima etapa o constituie conversia in format electronic a documentelor, adica parcurgerea urmatoarelor etape:  l scanarea (rescanarea) sau importul documentelor   prelucrarea imaginilor obtinute  asocierea de metascripturi folosind metode manuale, automate sau semi-automate, prin precompletarea de valori de baza de selectie din nomenclatoare  recunoasterea optica a caracterelor scrise electronic sau de mana (OCR, ICR)  recunoasterea optica a codurilor de bare si acasutelor de marcaj (BCR, OMR)  corectia, validarea automatasi verificarea metadescriptorilor  exportul informatiei astfel colectate, catre sisteme ERP, ECM, BMP sau sisteme de arhivare.
O aplicatie profesionala de conversie - ajunsa la a 5-a generatie si verificata in cazul a numeroase proiecte la institutii si firme importante din tara - este StarCapture, un produs al Star Storage SA, lider in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania.

Sa mentionam, desi nu face obiectul acestui articol, ca exploatarea optima a arhivelor electronice se obtine prin solutii de management specializate, cum ar fi SEAL - Secure Electronic Archive Library, aplicatie care include StarCapture si despre care puteti afla mai multe din site-ul PROFIWAY.

Alte lucruri pe care trebuie sa le stiti despre StarCapture:

Computers Blogs
Top Sites