joi, 6 iunie 2013

Conversie documente de hartie in format electronic - STARCAPTURE

STARCAPTURE, o aplicatie versatila, adaptabila oricarei organizatii

Informatia din documente devine usor si rapid accesibila, la distanta de un click!


starcapture conversie documente de hartie in format digital

StarCapture poate fi integrata cu alte aplicatii de business (ex. de Document Management, de tip ERP sau CRM) iar informatia inclusa initial in documentele in format hartie este imediat disponibila catre  toti utilizatorii.

Produs PROFIWAY, StarCapture poate fi folosita intr-o multitudine de scenarii cum ar fi:
      -  Scanarea si distributia corespondentei de intrare in organizatie
      -  Pastrarea unor copii electronice fidele pentru documentele generate de organizatie
      -  Arhivare electronica: constituirea unei arhive electronice de documente (ex. State de plata, fluturasi de salarii, documentatie tehnica, documente oficiale).

Indiferent de marimea organizatiei dumneavoastra, impreuna vom gasi varianta StarCapture care vi se potriveste cel mai bine. Personalul PROFIWAY are experienta fericita a unui numar mare de clienti multumiti de implementarea acestui serviciu.
Nota: Contactati-ne la adresa de email comenzi@profiway.com pentru a afla mai multe detalii despre StarCapture si despre modul in care puteti beneficia rapid si eficient de avantajele ei.

Star Capture este disponibila in trei variante:

StarCapture Enterprise - aceasta varianta este potrivita companiilor care proceseaza volume extrem de mari de documente prin procese de lucru bine structurate si cu personal specializat. Un astfel de proces necesita nu doar un produs performant ci in special functionalitati avansate de control al calitatii intregului flux: de la pregatirea documentelor fizice, trecand prin scanare, indexare, verificare, validare si pana la exportul informatiilor in sistemele de gestiune finala. Accesibile prin intermediul navigatoarelor de Web, modulele StarCapture Enterprise sunt astfel usor de distribuit si gestionat in cadrul unei organizatii. Recunoasterea informatiilor din documente, cum ar fi datele din facturile furnizorilor, devine astfel mult mai facila.

StarCapture Standard - un produs versatil, usor de instalat si folosit, adresat companiilor si organizatiilor cu diverse nevoi de scanare si conversie a documentelor atat la nivel departamental, cat si la nivelul intregii organizatii. Poate prelucra orice tip de fisier electronic, nu numai imagini scanate. Marele avantaj este dat de faptul ca poate functiona atat offline cat si online, conectat la un server. De asemenea, administrarea sa poate fi centralizata, locala sau mixta. Aplicatia raspunde astfel nevoilor organizatiilor care detin numar mare de statii de lucru pentru care nu exista intotdeauna acces online la serverele de date ale companiilor si fara o legatura 100% permanenta catre locatia centrala.

StarCapture Mobile - mult mai mult decat un simplu instrument de captura, StarCapture Mobile este o solutie precisa pentru o nevoie de afaceri concreta: aducerea fortei de vanzari mai aproape de clienti. Prin aceasta solutie se pot automatiza la maxim actiunile de inregistrare a noilor clienti, cum ar fi crearea unui nou cont bancar, abonarea la un nou serviciu, recontractarea sau vanzarea de produse personalizate. StarCapture Mobile este special proiectata pentru a beneficia de avantajele tabletelor Windows 8, atat pentru functii specifice (ex: semnare, fotografiere, recunoastere date), cat si pentru o ergonomie maxima si o prezentare de exceptie, care poate fi partajata inclusiv cu clientii.

Mai multe despre StarCapture dar si despre alte solutii si servicii PROFIWAY, gasiti in site-ul nostru www.profiway.com 
Computers Blogs
Top Sites